Over Thinium

Over Thinium Audioboekproducties

Wat wij doen

Thinium Audioboekproducties is opgericht eind 2015 door Anouk Boelsma en Stefan van Duyn en produceert kant-en-klare audioboeken, podcasts, hoorspelen/audiodrama's en audiotours. Van opname tot aan audiomaster verzorgen wij het hele traject. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van audioboeken, garanderen wij de hoge kwaliteit die u zelf ook nastreeft. Als opdrachtgever behoudt u vanzelfsprekend alle exploitatierechten.

foto oortjes boek tafel

*

Stemmenbestand en apparatuur

We werken met professionele voorlezers, van stemacteurs tot Bekende Nederlanders, die stuk voor stuk hun kwaliteit als voorlezer bewezen hebben. We gaan er prat op dat we verder kijken dan alleen 'een fijne stem'. Bij het casten gaan wij niet over een nacht ijs, we zoeken dé voorlezer die het boek boven zichzelf kan uittillen. Daarnaast organiseren wij met regelmaat een ‘Thinium Masterclass’ waar vaste voorlezers én aanstormend talent de fijne kneepjes van het voorleesvak leren. Indien gewenst kan de auteur ook zelf het boek voorlezen onder begeleiding van een van onze regisseurs. In technisch opzicht is voor ons alleen het beste goed genoeg. We gebruiken uitsluitend high-end apparatuur als Neumann-microfoons, Universal Audio en opnamesoftware als ProTools en Logic.

*

Onze manier

We streven ernaar u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Aan de hand van het boek casten wij in overleg de perfecte stem voor uw boek.  U krijgt ons hele pakket voor één prijs. U stuurt ons een pdf van de tekst en wij gaan in ons uitgebreide netwerk van voorlezers op zoek naar de perfecte stem. Vervolgens gaan wij aan de slag met: de tekstvoorbereiding, waarbij we speciaal letten op de juiste uitspraak van bijvoorbeeld eigen- en plaatsnamen,  de opname, twee edit-rondes en een laatste correctieronde door de naluisteraar. Daarna wordt het audioboek gemasterd en aangeleverd in de gangbare formaten zodat u deze rechtstreeks kunt doorsturen naar de diverse retailers.

Wilt u meer informatie over het maken van audioboeken of wilt u een offerte opvragen neem dan contact met ons op via info@thinium.nl.

Sfeerimpressie Thinium Masterclass

Onder leiding van Hymke de Vries en Sander de Heer.