Thinium presenteert Thinium Talks – Dé podcast over audioboeken en de vertolkers ervan

Thinium Talks
Thinium Talks

Thinium presenteert Thinium Talks – Dé podcast over audioboeken en de vertolkers ervan.

Host Roel Fooij interviewt voorlezers aan de hand van drie audioboekfragmenten. De rode draad is de liefde voor boeken en het voorlezen.

Afleveringen: #1 Louis van Beek, #2 Anne van Veen, #3 Jeroen Tjepkema, #4 Rik van de Westelaken, #5 Charlotte Lap, #6 Hymke de Vries, #7 Sander de Heer, #8 Dieuwertje Blok en #9 Soraya Vink redacteur van Hebban en groot audioboekenfan.

Roel Fooij is al 18 jaar lang veelgevraagd voor documentaires en hoorspelen en spreekt hij veel radio en TV-commercials in. De laatste jaren spreekt hij met veel plezier luisterboeken in geeft hij en stem- en presentatie coaching in het bedrijfsleven.

De afleveringen zijn te beluisteren op de Thinium Talks soundcloudstream.
De podcasts staan ook in in de Week van het Luisterboek cadeau-app. In deze app staan ook twee gloednieuwe luisterboeken geproduceerd door Thinium; ‘Ik kan er nét niet bij’ – Sander Verheijen, voorgelezen door Rik van de Westelaken en ‘Stilzwijgen’ – Anita Terpstra, voorgelezen door cabaretière Carolien Borgers. De cadeau-app is gedurende de Week van het Luisterboek (tot 20 mei a.s.) voor iedereen gratis te downloaden voor Apple iOS en Android.