Vacature Operationeel Procesmanager Audioproducties

Wil je werken in een toonaangevend bedrijf binnen de uitgeefbranche? Dit is jouw kans! Thinium, de grootste audioboekenproducent in Nederland, is op korte termijn op zoek naar een Operationeel Procesmanager Audioproducties (32-36 uur).

Binnen vijf minuten loop je van station Weesp naar het fijne kantoor van Thinium Audioboekproducties. Vandaag ga je met jouw helicopterview weer aan de slag met het leggen van de productionele puzzel, om ervoor te zorgen dat de luisterboeken en podcast producties, op tijd klaar zijn. Klinkt dat goed? Dan is deze brede functie bij een dynamisch en succesvol audiobedrijf nabij Amsterdam iets voor jou!

Dit ga je in hoofdlijnen doen
Je bent verantwoordelijk voor de planning en realisatie van luisterboeken en podcasts, vanaf de opnames tot en met oplevering van de audiobestanden aan onze klanten. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het rendement. Je stuurt operationeel een team van audiotechnici en ons brede netwerk van freelance editors & naluisteraars aan. Je werkt nauw samen met de Productmanager Audioboeken, de Planner van de voorlezers en regisseurs, en met de overige collega’s van Thinium, waardoor je een brede focus op het gehele productieproces hebt. Het is een brede functie met managementambitie en je ondersteunt de directeur bij diverse projecten.

Dit ben jij
Jij bent een ervaren planner, een echte regelaar die niet in paniek raakt als zaken op het laatste moment anders lopen dan verwacht. Jij kan goed onder druk werken en weet het overzicht te bewaren over de uiteenlopende producties die parallel naast elkaar lopen.
Verder breng je mee
· Affiniteit met audioboeken & podcasts.
· Ervaring met het aansturen van een team.
· HBO werk- en denkniveau.
· Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
· Ervaring met audio-opnames, sound engineering en technische realisatie van luisterboeken of podcasts is een pré.
· Hands-on-mentaliteit.
· Goede communicatieve vaardigheden.

Dit bieden wij
· Marktconform salaris
· Mogelijkheid tot thuiswerken
· Thuiswerkvergoeding
· Een mobiele telefoon
· Reiskostenvergoeding of NS-businesscard
· Mogelijkheden tot ontwikkeling
· Pensioenregeling
· Bedrijfsfitnessregeling
· Fietsregeling
· Kortingsregeling op boeken

Hier ga je werken
Met 8 studio’s in Weesp produceren wij jaarlijks meer dan 1.000 audioboeken, naast hoorspelen/audiodrama’s, audiotours en podcasts. Gevestigd pal naast het station van Weesp, is ons dynamische audiobedrijf goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Met ongeveer 11 betrokken collega’s en een groot aantal freelancers werken we voor alle vooraanstaande uitgeefhuizen van Nederland, waarbij een grote diversiteit aan boeken wordt voorgelezen, variërend van fictie tot non-fictie, thrillers tot romans, zelfhulpboeken tot kinderboeken. Daarnaast maken we heel uiteenlopende podcasts in opdracht van diverse klanten.
Enthousiast? Reageer dan snel!
Heb je interesse om te werken op het scheidsvlak van boeken, audio en podcastproducties en om mede vorm te geven aan de snelst groeiende tak binnen de uitgeverswereld? Dan maken we graag kennis met jou! Reageer voor 12 februari 2024 via de sollicitatie button. Wij ontvangen graag jouw reactie met je cv en motivatiebrief t.a.v. Andrea Meijers.


Voor meer informatie over Thinium, bezoek www.thinium.nl.